viernes, 18 de julio de 2008

Una relliscadaÉs evident que equivocar-se és d'humans i que una relliscada la pot tenir tothom. El tema està que quan el que s'equivoca treballa en mitjans de comunicacions, la seva pífia és pública i per tant més dolorosa. Els que coneixem el terreny, hem de desenvolupar un alt grau d'humilitat, i una cuirassa ben gruixuda, per saber aguantar les crítiques als nostres errors.


Tot aquest pròleg sorgeix del fet que avui, revisant la revista de l'Ajuntament de Tarragona, he conegut que en Pablo Milanés - cantautor cubà i un dels fundadors, juntament amb Silvio Rodríguez, de la Nueva Trova Santiaguera- actuarà al Camp de Mart, el proper 19 d'agost i dins el marc de les festes de sant Magí. L'alegria que sento és gran ja que, personalment, no tinc el gust de conéixer a en Pablo, però sí a alguns dels seus familiars més propers i la simple possibilitat de tornar-los a veure, em posa molt content. El tema està - i ara recupero el concepte del primer paràgraf- en que la fotografia que acompanya la informació de la pàgina 29 em sobta molt ja que en Pablo Milanés no està com exactament el recordava. D'acord amb que últimament em falla molt la memòria, però dubto que tant, així que, començo a barrinar i barrinar i, vés per on, trobo la solució. Resulta que la foto que acompanya la informació és d'en Chucho Valdés - un altre excel·lent músic cubà- i no d'en Pablo Milanés. És una relliscada, però important ja que es tracta d'una revista que arribarà a tota la ciutat. Podeu comprovar el que dic, clicant en aquest link.


PD El de la primera foto d'aquest post és en Pablo Milanés, el de la segona en Chucho Valdés, fill d'en Bebo.No hay comentarios: