jueves, 11 de marzo de 2010

El Madrid té el que es mereix


Ho confesso: em moria de ganes d’escriure aquesta rebotiga. Porto prop de mig any mossegant-me la llengua i passant de puntetes per sobre de les múltiples provocacions arribades dels canons mediàtics de Concha Espina. Avui em deixo anar perquè la ocasió s’ho mereix. El Real Madrid dels 250 milions d’euros, la superproducció de Florentino Pérez, ha quedat eliminat, per sisè any consecutiu, als vuitens de final de la Champions League. Me n’alegro? Moltíssim o encara diria més, molt més que moltíssim. Me’n ric de la desgràcia dels altres? No, me’n ric a la cara de la desgràcia del Real Madrid, no dels altres, que em mereixen tot el respecte del món. Me n’alegro més que una victòria del Barça? Doncs miri, benvolgut lector, depèn de la victòria. L’ADN del Barça lliga estètica amb ètica i crec que el Barça ha de ser sempre fidel a un estil, a l’estil que diu que el camí és la victòria i per adoradors d’aquella vella dita que el fi justifica els mitjans, ja tenim al Real Madrid. Prefereixo veure caure al Barça fidel al seu estil que no tornar als grisos temps del Vangaalisme segona part, per posar un exemple.

Per on anava? Ah, sí, que el Real Madrid dels 250 milions d’euros ha caigut eliminat, per sisè any consecutiu, als vuitens de final de la Champions League. Diran els merengons que a nosaltres també ens poden eliminar. Obvi! Però el que poden tenir per segur és que Pep Guardiola no permetrà mai que els seus jugadors li faltin al respecte a l’equip contrari. Diran els merengons que aquesta Champions està desprestigiada, que si Platinato per aquí, Villarato per l’altra banda…Si em permeten el consell, i disculpi el lector que tiri de tòpic, els argentins sempre han tingut fama de bons psicòlegs. Ho dic per si en Valdano, que cobra una bona pasterada de cuartos al Real Madrid, els hi en pot recomanar un!

Els merengons ens tindran moltes ganes al Bernabéu? Totes les de l’Univers. Podem perdre al Bernabéu? Podem. Podem quedar-nos aquest any en blanc? Podem. El que no saben els merengons, i això són molt males notícies per ells, és que passi el que passi, peti qui peti, el Barça persistirà en el seu camí a la recerca de la excel·lència. Per cert, no sé si ja li havia dit, benvolgut lector, que el Real Madrid dels 250 milions d’euros ha quedat eliminat…Bona setmana a tothom, menys als merengons !

Article publicat a La Manyana


PD La foto de l'article és el Santiago Bernabéu...Només una pregunta, merengons, què teniu por que aixequem la quarta al vostre santuari? Ja, ja, ja...

No hay comentarios: