jueves, 15 de noviembre de 2007

Gràcies i una petita reflexió


Els amics del Saló dels Penjats em donen la benvinguda al ciberespai i no puc, per menys, que agrair-lis el gest. Pels qui ho desconeguin el Salò dels Penjats- Galeria dels Monstrus es tracta d'un col·lectiu d'una mica més de 30 periodistes del Camp de Tarragona i Reus que han creat un espai de notícies i debat a Internet que en poc més de mig any s'ha convertit en un autèntic referent informatiu a la demarcació. Polítics i no polítics recorren als Penjats per assabentar-se dels detalls sucosos, dels complements que fan de la notícia un text informatiu complert i que permeten anar més enllà del titular que toqui.

Alhora els Penjats, com tot bloc de la xarxa, permeten la interacció amb els lectors i és en aquest punt on caldria aturar-se per tal de fer una petita reflexió. Sense voler posar límits a la llibertat d'expressió , més enllà dels que marqui l'acció de la justícia, el Saló dels Penjats corré el perill d'acabar com el Tamarro d'Andorra, un bloc revolucionari al seu moment i amb informació incómoda per a la classe política del Principat que trolls interessats van acabar desprestigiant fins reduir-lo a la barra lliure de descualificacions i insults diversos en la que s'ha transformat avui en dia.

Els Penjats, amb la inestimable col·laboració dels Monstrus, han de fer front als porucs de la llibertat d'expressió, del debat i que ni saben, ni volen saber com conviure amb l'espai de llibertat que avui en dia suposa Internet. Molta sort.

2 comentarios:

David Fernàndez dijo...

Benvingut al món dels blocs de part d'un que també s'hi ha posat fa ben poc.

Capitandorra dijo...

Gràcies David. Tot just esbrini com va això de fer links, començarè a posar-vos


Dídac