miércoles, 10 de septiembre de 2008

Lance Armstrong


Un dels meus referents vitals, per circumstàncies personals, ha estat el ciclista Lance Armstrong. El 7 vegades campió del Tour de França, després d'haver superat un càncer testicular, ha anunciat que l'any que ve tornarà a participar a la Grande Boucle. Des de la seva marxa, el Tour, gràcies a una pèssima direcció i a l'espantòs paper jugat pels mitjans de comunicació, s'ha vist embolicat en històries molt tèrboles i, francament, veure a esportistes acompanyats per gendarmes en un cotxe policial, resulta patètic.


El ciclista texà diu que torna a montar-se a la bici per cridar l'atenció sobre la lluita contra el càncer i jo, com antic malalt de càncer, li vull donar les gràcies. Gràcies a ell, i a tots els que treballen per erradicar aquesta malaltia i a les families dels malalts, un suport bàsic, i gràcies a la meva familia, per aguantar-me aleshores i seguirme aguantant ara.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Magnífic post. Penso igual que tu.
Amb el teu permís poso un enllaç al bloc.
Salut

Capitandorra dijo...

Hola Agustí,

Permís absolutament coincidit. Felicitats pel teu blog. Fa un temps feia molta bici i ara en tinc una que va acumulant pols però crec que dintre de poc m'hi tornaré a posar.

Moltes gràcies per passar-te per aquest blog

Anónimo dijo...

Jajaja que vam ser nosatres qui te la vam arreglar la bici!
Noo pateixis, nosatres t'agafem el relleu amb el ciclisme encantats de la vida!!

També és una gran notícia que torni l'Amstrong, així es fiquen les piles els jovenets que arriben però no crec que canvii la mentalitat dels mitjans de comunicació ni del Tour.

Apa molts petons dels teus germans mecànics!!

Capitandorra dijo...

És veritat xavals ! Al cèsar lo que és dle cèsar, i al mecànic...perdò, i a vosaltres lo que és vostre ! Moltes gràcies per arreglar-me la bici, tios, demostreu que sou collonuts !!!

Petons

PD Què us ha semblat el video de la serp?