jueves, 17 de diciembre de 2009

Un any rodó


En el moment que surti publicada aquesta rebotiga el Barça haurà donat per tancat el millor any de la seva història. L’any triomfal culé ha construït una particular geografia emocional blaugrana. València; Roma; Vila-real (on el Madrid va perdre i el Barça es va proclamar campió de Lliga sense baixar de l’autobús); Mònaco; Bilbao i Abu-Dhabi, restaran per sempre a la memòria dels aficionats blaugranes.


Entre una temporada i l’altra, hi va haver, entremig, l’estiu de la por en el que els vells fantasmes blaugranes es van materialitzar en la figura de l’empresari Florentino Pérez. El culé és així: està poc acostumat a la felicitat. La pluja de milions que Pérez va posar sobre la taula, (milions que, d’altra banda, són part del deute del Real Madrid), i una excel·lent campanya de la premsa de Madrid, sempre disposada a ajudar al club blanc a tornar al seu lloc natural, van fer sorgir els dubtes entre la ‘culerada’.


Per sort, i per decisió de la junta presidida per en Joan Laporta, a la cadira d’entrenador hi seu un tipus amb les idees tan clares com en Pep Guardiola que ha acabat amb tots els dubtes i totes les por que poden provocar els 300 milions d’euros d’inversió madridista. Mantenir el nivell d’excel·lència en el joc mostrat durant la temporada 2008-2009 és impossible, però el que sí és possible és construir un equip que, quan no tenen el dia, s’hi deixen la pell i, a sobre, mostren una fidelitat a un ideari futbolístic que arriba a emocionar. L’any que deixem enrere és un any rodó per a tot aficionat al futbol i encara més pels culés. I si als madridistes no els hi agrada sentir això: què s’hi posin fulles !


Article publicat a La Manyana
PD La foto del post és per en Pep Guardiola, un dels protagonistes de l'any

2 comentarios:

Guillem dijo...

Visca el Barça Didaaac!!!

Et volia enviar un missatge però no tenia el teu numero apuntat! Estava tant nerviós que mentre estava el cine veient la peli d'Avatar (que se'm va fer una mica llarga) estava escolatant la radio, i els gols historics de Pedro i Messi....

Apa molts petons, hem de parlar molt aquestes vacances!!

Capitandorra dijo...

Hola crack,

Ens deu venir de família, això, ja que també he escoltat partits del Barça mentre estava al cine...Si et dic el que vaig fer quan vaig veure a en Guardiola plorant, no t'ho creuràs...Molts petons i moltes felicitats