viernes, 11 de abril de 2008

Ángeles González-Sinde


La presidenta de l'Acadèmia del Cine espanyol, Ángeles González Sinde - estupenda guionista, d'altra banda- ha manifestat, en un esmorçar dut a terme a Madrid de Nueva Economía Fórum, que "Seamos todos sinceros, ¿para qué necesitamos todos una línea de ADSL de no sé cuanto gigas? ¿Para mandar e-mails? Telefónica sabe que el 80 por ciento del volumen de tráfico en sus líneas es descarga de archivos". Jo, des d'aquest petit racó de la ciberesfera, li dono la raó i, no només això, sinó que afegeixo un reguitzell de preguntes que convido als visitants a contestar:


1. ¿Para qué necesitamos todos hospitales y servicios de urgencia si, total, casi nunca enfermamos de nada serio?


2. ¿ Para qué necesitamos todos autopistas si total cuando vamos en coche conducimos fatal y nos damos unos hostiazos de la muerte?


3. ¿Para qué necesitamos invertir tanto en aeropuertos si total son 4 ricos los privilegiados que vuelan?


I així, podria continuar. Només dir que quan aquesta gent es posa a fer comentaris d'aquesta mena, el dia és una mica més divertit


PD La de la imatge és la magnífica guionista -sense ironia- Ángeles González Sinde i encara millor experta en tecnologia

2 comentarios:

Octavi dijo...

Jajajajjaa!!!! i per què ens hem de dutxar si ens tornarem a embrutar? i per què ens hem de fer el llit si a la nit tornarem a dormir? jajaja, molt bo el 'post'.

Capitandorra dijo...

Gràcies, company !!! La veritat és que n'hi ha per llogar-hi cadires amb segons quins comentaris...Salut i ànims amb el bàsquet, no tot està perdut ;-)