jueves, 8 de enero de 2009

Rocknrolla: La peli del cap de setmana


Ara ja feia uns dies que no parlava de cinema. He aprofitat part del temps lliure d'aquests dies de Nadal per veure totes les pel·lícules que he pogut i encara més. Entre les sorpreses més agradables 'Rocknrolla', d'en Guy Ritchie, un director del qual no en sóc especialment fan però que ha parit un film francament entretingut.



La història va de mafiosos, de mafiosos russos i llondinecs, amb uns lladregots de per mig i una estrella del rock passada de drogues, fillastre d'un dels capos de la màfia. Pel mig, hi ha la preciosa Thandie Newton, un quadre de la sort, un rus que s'assembla a l'Abramovitx i molta música de la bona. No dura excessivament, els trucs repetitius d'altres pelis d'en Ritchie - com ara a 'Snatch' o 'Lock and Stock'- no es fan pesats i, a sobre, el guió està molt ben cuidat. Qüestió a banda, és que hi surt en Tom Wilkinson, un dels meus actors favorits. Per treure's de sobre el sentimentalisme dels dies nadalencs, val la pena anar a veure 'Rocknrolla'.



La peli la fan, a data d'avui, als cines Oscar Les Gavarres de Tarragona.




5 comentarios:

vecinos dijo...

hombre te hacia en el congo, esto de las pelis en el cine hace ya muchos lustros que no lo disfruto, aun recuerdo independenday, creo fue la ultima pelicula que disfrute en el cine.
uno pierde tantas cosas a lo largo de la vida.
un saludo

La casa de Pinel dijo...

el del anterior comentario era yo, que es que soy tambien el encargado del blog de la asociacion del barrio y se me fue como dicen los chavales, la pinza.
un saludo

Anónimo dijo...

Pineli, con mucho retraso, déjame darte las gracias por tu fidelidad. Nada, hombre, me imagino que la familia numerosa te pone difícil poder ir al cine, pero si encuentras algún momento escápate que va la mar de bien. Un fuerte abrazo y espero que el vidal, y todos los tuyos, anden muy bien

Capitandorra

Anónimo dijo...

eei Didac, aquesta també la vam anar a veure i ens va encantar! La trama està prou bé, i jo també hi vaig pensar amb aixo de que el mafiós rus s'assemblava al Abramovitx!!

Per cert, que és un Rockanrolla??

Molts petons, i se't espere ben aviat per aqui a Andorra =)

GUillem

La casa de Pinel dijo...

nunca es tarde si la dicha es buena,un enorme saludo para ti y los tuyos.