jueves, 8 de mayo de 2008

Txiki Berigistain ha de dimitir i Laporta ha de ser honest




Després de l'inmens ridícul d'ahir al Bernabéu, és hora de fer balanç i demanar responsabilitats. Anema a pams.




Primer, en Frank Rijkaard. Es tracta d'un entrenador que ha donat al club alguns dels millors moments de futbol en molts anys i només per això, se li ha de donar les gràcies. El que no és acceptable es que la estructura esportiva del club l'hagi deixat sol davant un vestuari descontrolat i el que no és assumible és que si no es veia amb cor de tirar això endavant, no dimitís.




Segon, les estrelles. L'Henry és una estafa i no la dic més grossa perquè sino em vindrien a buscar els Mossos. L'Eto'o és un bocamoll que va dimitir d'estar al Bernabéu i li va passar el marrón a un xaval com en Bojan així que, porta. En Ronaldinho està 'lost in translation' però com amb en Rijkaard, gràcies per tot i que le vaya bonito. En Messi és el futur, la pedra sobre la que s'ha de reconstruir el club.




Tercer, la pedrera. En Puyol necessita unes llargues vacances. En Xavi no ha estat mai un líder, no exerceix mai de líder i no s'espera que faci de líder. L'Iniesta és l'escuder ideal que necessita en Messi, per qualitat, per compromís, per feina i per un munt d'adjectius positius que desconec però que el d'Albacete es mereix sens dubte.


Quart, en Begiristain. En teoria les seves responsabilitats són de Director Esportiu del club; a la pràctica se li agraeix que hagi après català, que sigui simpàtic, l'extraordinari gol que li va marcar al Logronyés amb una encara més extraordinària passada d'en Koeman de més de 40 metres i poca cosa més, ja que el seu balanç com a Director Esportiu és pèssim. Només una idea: és el responsable d'haver fitxat a en Santi Ezquerro. Si tingués vergonya es deixaria aconsellar pels que saben de fútbol - si és que en queda algun a Can Barça-; tornaria el seu sou dels dos darrers anys i després, discretament, se n'aniria a jugar al golf amb en Johan Cruyff.


Cinquè, en Joan Laporta. Ja he dit que no crec que hagi de dimitir. Amb cinc anys ha fet molt pel Barça i és per això que encara se li exigeix més. El que si ha de fer és parlar clar, ser honest i afirmar que si l'aposta per l'any que ve és en Pep Guardiola, no esperem gaires títols. Seria una injusticia suprema exigir-li resultats inmediats a un entrenador novell i a més a més cremaria una de les cares més visibles de la joia de la corona del patrimoni sentimental culè: el Dream Team. Només amb sinceritat els seguidors del Barça li tornarem a donar un vot de confiança. I que en Laporta vigili el bàsquet, que les coses pel Palau no van gaire millor.




PD Després del mal trangol d'ahir, es mereixen jugar el partit del diumenge amb un Camp Nou buit, sense espectadors, així que m'atreveixo a fer una crida i convocar una vaga culé per un dia.


Uf! Ja m'he desfogat. Vosaltres que en penseu?

4 comentarios:

La casa de Pinel dijo...

comprenderte te comprendo, pero yo no comparto esto que esta tan de moda ahora de destituir rapidamente.
soy mas de corregir y si antes funcionaba volver a encaminar la situacion.
claro esta que si no veo trabajo realizado soy fulminante y a la puñetera calle.
un saludo y tranquilo hombre.

Capitandorra dijo...

Gracias amigo,

A ver, la cosa está que en cuanto se fue Sandro Rosell empezaron a llegar unos panteras al Barça - estilo Ezquerro,Thuram, Zambrotta- que ni te cuento. Nada más te diré que haciendo la división entre lo que cobra y lo que ha jugado, Thuram gana más de 3.000 euros por minuto que juega. Y en cuanto se fue Ten Cate - el segundo entrenador- Rijkaard se vio incapaz de controlar el vestuario ya que le pusieron como segundo a otro bonachón como él, Johan Neskeens. Y ahora, dos días después, como que el cabreo se me está pasando...

Un abrazo

Capitandorra

Anónimo dijo...

Jo ja t'ho deia, jo ja t'ho deia jajaja!!

Pero crec que tenim una bona base per tornar a ser grans, el que ens passa es que tenim que fer un canvi, i crec que si es fitxa bé aquest any, podem fer alguna cosa.

Apa, i en Sandro Rossell és un aprofitat, encara que també crec que el Txiki és un incompetent.

Un petonàs i ens veiem per St.Joan!!

Guillem

Capitandorra dijo...

Escolta xaval, és de molt mala educació recordar els errors dels altres i a més a més en públic ! Un respecte, que ja tinc una edat.
És broma ! ;-) Per què creus que vaig dir que sou els més llestos de la familia? Perque a la vostra edat ja us sabeu mirar aquest tipus de coses amb el distanciament necessari. A mi, amb el Barça, em perd la pasió, que hem de fer?

Un petò

Capitandorra