lunes, 28 de julio de 2008

La peli de la setmana: Hancock


Si avui és dilluns, toca cinema. Recupero, temporalment, la meva secció de crítica cinematogràfica que, a partir d'ara i aprofitant que a l'estiu, cada cuca viu, surtirà de manera aleatòria ja que pràcticament tothom està de vacances i qualsevol dia és bo per refugiar-se de la calor del mes d'agost en una sala de cine ben refrigerada.


Però recuperem el que deiem. Si avui és dilluns, toca cinema i la peli de la que parlaré és 'Hancock', protagonitzada per en Will Smith. L'estiu és una época de grans estrenes als Estats Units i com que tard o d'hora els hi acabem copiant absolutament tot als nordamericans, la canícula peninsular s'ha transformat en el temps ideal per gaudir dels grans blockbusters de Hollywood. Per blockbuster s'entèn aquella superproducció destinada a reventar les guixetes de mig món i part de l'univers.


La primera que ha arribat - a l'espera de 'El Caballero Oscuro'- és Hancock, pel·lícula no apta per intel·lectuals i altament recomanable per veure en bona companyia i acompanyat d'una gran bossa de crispetes. Sense cap altra intenció que fer passar una bona estona, la història narra la descoberta d'un superheroi bastant sapastre- una espècie de Superlópez americanitzat- que gràcies a la bona voluntat d'un tipus de bon cor, descobreix que dins seu també hi rau un superheroi que pot ésser estimat per tothom. Sé que dit així, no sona gaire atractiu però si hi afegim una correcta actuació d'en Will Smith, una Charlize Theron que cada dia que passa està més bonica, uns efectes especials poc carregants, i un sentit de l'humor gamberro sense trencar els motlles de lo políticament correcte, els 6 euros de l'entrada no senten tant malament.


Hancock es pot veure a Tarragona a Les Gavarres i als Laurens i a Andorra, al cinema Modern

No hay comentarios: