jueves, 4 de febrero de 2010

A pastar fang


M’acullo a la benevolència de La Manyana per titular La rebotiga d’avui amb un exabrupte. Ja pot estar tranquil el lector que no és pas ell el destinatari del titular, només faltaria. A qui envio a pastar fang és a un seguit de personatges que, d’un temps ençà, i instal·lats en la supèrbia més absoluta, es dediquen a posar pals a les rodes amb teories embogides al somni que els culés vivim en el darrer any i mig.

Els noms d’aquells que m’agradaria veure pasturant entre el fang són els següents: en primer lloc, Tomás Roncero, presumpte periodista d’un diari esportiu madrileny, per pesat i aburrit. En segon lloc, a Alfredo Relaño i Eduardo Inda, directors de dos de les principals capçaleres esportives del país. El seu paper en la difusió de la teoria del Villarato passarà a la història com un dels ridículs més grans del periodisme esportiu. En tercer lloc, en Tomàs Guasch, per maleducat. En Guasch va ser un dels que, sota la manta de la broma, de l’acudit que només li feia gràcia a ell, es va inventar la parida del ‘cagómetro’.

Voldria afegir, també, que tots ells estan fent que ja no li tingui cap mena de respecte al Real Madrid. Hi va haver un temps, ho confesso, que la samarreta blanca em feia por i que m’aferrava als derbis amb la fe d’aquell que espera un miracle per tal de salvar una temporada desastrosa. Ara, avui per avui, el Madrid em mereix el mateix respecte que en Fèlix Millet i la seva tropa, presumptes senyors que amaguen sota grans quantitats de bitllets d’euros les més baixes passions. Els canons mediàtics madrilenys li fan molt de mal al club de Concha Espina ja que li impideixen iniciar el necessari procés d’auto-crítica previ al retorn a la glòria.

Aquest columnista, com ja ho hauran endevinat, és culé, culé d’aquells de pedra-picada que no s’amagava dels seus colors quan en Joan Gaspart ens feia passar vergonya, o quan en Rijkaard va veure com el somni d’una nit d’estiu s’esmicolava en el violent 4-0 del Bernabéu. Aquest culé creu que el conte escrit per la directiva del president Joan Laporta i l’entrenador Pep Guardiola és massa maco perquè quatre grillats el vulguin emmerdar amb els seus deliris de grandesa. Benvolguts autors del Villarato, el Cagómetro i parides diverses, poden vostès anar-se’n a pastar fang!

Article publicat a La Manyana

2 comentarios:

Anónimo dijo...

uff a veure si avui el Lyon pot enviar a "pastar fang" al Madrid!!

Guillem

Capitandorra dijo...

Bones crack ! No saps el fart de riure que m'he fet amb la eliminació del Madrid...Passat pel meu facebook i mira la cançó que he penjat...Per cert, avui m'he fet un fart d'explicar aquest acudit, saps quina és la película que més fa plorar als merengons? "El Rei Lyon"

Molts petons